Una dintre valorile noastre fundamentale de bază este promovarea unui stil de viață echilibrat care duce la împlinirea personală. O cultură a muncii din ce în ce mai exigentă are un efect important asupra stilului de viață al unui număr semnificativ de oameni. Importanța factorilor de protecție, inclusiv exercițiile fizice, activitățile de agrement și relațiile pot fi adesea subestimate.

Fundația Hategan - Programul de echilibru muncă-viață își propune să dezvolte activități care îmbogățesc calitatea vieții noastre și servesc drept factori de protecție împotriva stresului cauzat de un stil de viață dezechilibrat ca efect al angajamentelor de muncă.

 

„O floare de colț pentru un prânz cald” este o campanie comunitară de 8 săptămâni, organizată în fiecare an în lunile octombrie și noiembrie. Scopul său principal este acela de a răspândi spiritul generozității în comunitatea locală.

Am ales floarea de colț ca simbol al acestei inițiative, deoarece campania se desfășoară în perioada premergătoare Balului Vienez din Timișoara. Floarea de colț este un simbol național atât al Austriei, cât și al României, iar campania se
finalizează cu Balul Vienez, o gală a generozității în comunitatea noastră.

Astfel, floare de colț ca simbol ne uneste pe toți, indiferent de contextul nostru, de diferențele noastre culturale și sociale pentru un scop mai inalt, acela de a ne implica pentru a sprijini pe cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Programul Good Life se adresează companiilor și angajaților lor. Prin programul Good Life, angajații beneficiază de un program divers de ateliere care îi ajută să adopte un stil de viață sănătos.

Pe măsură ce îmbătrânești, vei descoperi că ai două mâini – una pentru a te ajuta pe tine însuți, cealaltă pentru a-i ajuta pe ceilalți

Audrey Hepburn